QuestraPartea de network marketing o constituie Questra care are un plan de marketing foarte usor si foarte bun. Nu avem de-a face cu sistem binar sau alte sisteme de marketing. Planul de marketing se bazeaza pe rulajul realizat de fiecare investitor in aceasta afacere

Bonus din vanzari directe
Daca s-a efectuat un rulaj de pana la 3000€ de totii cei ce se vor inscrie pe link-ul dvs. personal veti incasa 5% din fiecare pachet cumparat de noii inscrisi.
Cand rulajul dvs este intre 3000€ si 25.000€ veti incasa de la toti cei ce se vor inscrie pe link-ul dvs 7% din valoarea fiecarui pachet si asa va creste pana veti ajunge sa primiti bonus din vanzari directe de 15%.

Foarte important este faptul ca daca directii dvs. vor reinvesti profitul dvs. veti incasa comision aferente nivelui de cariera la care va aflati in acel moment.

Exemplu: daca un partener inscris pe link-ul dvs isi reinvesteste bonusul si cumpara un pachet de 90€ iar dvs sunteti la nivelul de „Patina Agent” veti incasa 12% din pachetul cumparat de partener (90€ x 15%=13,5€) si acest lucru se va repeta ori de cate ori se va cumpara un pachet nou)

Bonusul din Retea
Acest bonus se primeste de la toti membrii din reteaua respectiva in functie de nivelul de cariera al fiecaruia prin diferenta dintre nivelul dvs si al persoanei respective. Acest bonus se acorda pe 11 nivele de adancime
Exemplu
Daca dvs ati atins nivelul Patina Agent si primiti 12%, iar cei din retea sunt la 5% atunci veti incasa diferenta adica 7%.

Pentru cei ce doresc sa faca cariera Questra ofera
calificari in functie de rulajul atins de fiecare.

Ati realizat un rulaj de 3000€ ati atins Nivelul de Bronz Agent
La un rulaj de 25.000€ aveti nivelul de Agent Silver si primiti de la companie 1000€ cadou.
Daca urmariti tabelul alaturat vedeti ce se intampla la nivelele superioareElena Murariu | Skype: murariuelena3 | FB:https://www.facebook.com/murariu.elena